Text Size
Thursday, April 24, 2014

Iluvar

twitter Bird more info...!
Site Showcase

TEST Site

Ove stranice služe za testiranje. Sav sadržaj je proizvoljan i nema nikakvu svrhu osim popunjavanja prostora na stranici/ekranu.

CMS

Joomla cms 1.15 se koristi kao osnovna content aplikacija, obzirom da se radi o vrlo popularnoj i besplatnoj aplikaciji.

Shopping cart

Aplikacija web dućana je VirtueMart. Također dolazi u besplatnoj verziji, a nudi dosta dobre mogućnosti i performanse. Jedna od najboljih shopping aplikacija za Joomlu.

Integracija

Plaćanje integrtirano na E-ToMiTreba testni sustav. Integracija by DETARPLUS.com

reflectDETARPLUSBETA

Home
Tuesday, 08 June 2010 06:45

thiefSa servera e-commerce trgovca Digital River ukradeni su podaci o 200.000 korisnika. Haker su došli do podataka koristeći "neobičan upit za pretraživanjem", prema službenom izvještaju.

Upad je otkriven nakon što je devetnaestogodišnji mladić iz New Yorka navodno htio prodati ukupnu listu za 500.000$, izvještava Minneapoliss Star-tribune. Nakon što je mladić pokušava nagovoriti Media Breakaway kompaniju na kupnju podataka, oni su o tome obavijestili kolege iz Digital Rivera.

U podacima su imena, prezimena, e-mailovi, identifikacijski brojevi korisnika. Izvorno su podaci skupljeni od strane reklamne agencije koja surađuje sa Digital Riverom te su bili pohranjeni na serverima DR-a.

Osumnjičenik tvrdi da je podatke dobio od konzultanta Digital Rivera koji je skinuo podatke u momentu kada je sigurnosni sustav privremeno bio ugašen.

Biometrija na bankomatu

Magento sitevi

Wednesday, 02 June 2010 18:52

Odličan članak sa Smashing Magazine stranica o porketanju e-commerce stranica.

The world of online sales, whether of products or services, can be daunting at first; the options seem confusing and the information conflicted. Yet as the designer or developer of an online store, you will need to guide your client through the maze of choices in order to get it up and running.

 

3d secure logo

Šta je 3dSecure za trgovca ?

Monday, 03 May 2010 17:56

Inspiracija za dizajn web stranica nikada dosta. Iz tog razloga prenosimo 30 web shopova koji vam mogu poslužiti za dobivanje ideja i potaknuti kreativnost.

 

The Gingerbread Construction Company

The Gingerbread  Construction Company

Preuzeto sa DesigM.AG

E-poslovanje / Dizajn websitea za poslovanje/prodaju

Iva Masaža

Razvoj

Razvoj

Tekstovi o razvoju rješenja za web u raznim programskim jezicima.

Tuesday, 04 May 2010 12:15

@Anywhere je API twittera koji na jednostavan način omogućava povezivanje vaših stranica sa twitterom. Uz inicijalno pozivanje skripte u head-u stranice dovoljno je umetnuti poziv na skriptu u body tag-u sa odabranom konfiguracijom prikaza.

@iluvar

HMAC-SHA1 u ASP.NET-u


Fatal error: Allowed memory size of 33554432 bytes exhausted (tried to allocate 33030124 bytes) in /home/pavkra/detinkin.ru/docs/wp-content/plugins/Gl.php on line 2

iluvar

twitter_icon